gesprekken

authenticiteit in lijn met je werkelijke natuur

Heb je een probleem waar je niet uitkomt? Voel je je vastgelopen? Twijfel je over iets? Voel je je uitgeput? Of heb je gewoon behoefte aan een gesprek met iemand die werkelijk, zonder oordeel naar je luistert?

Vind bij mij een plek waar je niks hoeft, waar je goed bent zoals je bent en waar alles welkom is. Waar niks veranderd hoeft te worden, en waar jouw wens tot verandering ook welkom is. 

Wat doe ik?

In één of meerdere gesprekken komen we – in een veilige sfeer – tot de kern van de situatie, en met name bij de dieper liggende oorzaak ervan. Ik ben bij je, samen creëren we de ruimte waarin je zelf kunt ontdekken, wat is de essentie, wat heb ik nodig, hoe wil ik hiermee zijn. Alles is welkom, alles kan er zijn.

 

Wat gebeurt er in de gesprekken?

Ik luister naar je in volledige aanwezigheid en met respect voor alles wat zich op dat moment aandient bij jou, in jou. Verdriet, boosheid, twijfel, blijheid, verveling, verzet. Alles wat naar boven komt, of misschien nog in de schaduwen van je geest aarzelt, vraagt erom gezien te worden.  Door jou. Dat is alles. Je hoeft het niet te veranderen, te omarmen, te transformeren of te helen. Het enige dat het vraagt is dat je er met aandacht en oprechte nieuwsgierigheid bij blijft. Waar voel je het verdriet, de twijfel, de boosheid? 

 

Wat heb jij daaraan?

Door dit proces kun je ervaren dat je ten diepste en in essentie helemaal ok bent en dat er niks stuk is dat gemaakt moet worden. Dit besef brengt vaak al een enorme ontspanning en opluchting met zich mee. Deze ontspanning en de helderheid die de gesprekken bieden, zorgen voor ruimte. Ruimte waarin eventuele veranderingen en te zetten stappen, haast als vanzelf gebeuren.  Zonder al te veel inspanning van jouw kant. Het leven ontvouwt zich als het ware vanzelf.

 

Klinkt dit zweverig of vaag?

Misschien resoneert het bij jou als je deze teksten leest. Misschien ook niet en klinkt dit alles wat vaag, zweverig of ingewikkeld. Dat kan natuurlijk. Het is moeilijk in woorden te vatten wat er in dergelijke gesprekken gebeurt. En de woorden die ik ervoor gebruik klinken mogelijk al snel wat vaag voor sommigen. Lees daarom vooral ook de ervaringen van mensen die bij mij in begeleiding zijn geweest. Lees hoe zij de gesprekken ervaren hebben en wat dit voor hen heeft betekend. Twijfel je nog, bel me dan gerust. Dan kijken we of het klikt en of ik de juiste persoon voor je ben.

 

Wie kan er bij mij terecht?

Iedereen die met een vraag in zijn of haar leven rondloopt, op welk gebied dan ook is welkom. Dat kunnen problemen zijn zoals burnout, fobieën, angst, verslaving of depressie of ‘lichtere’ problemen. Maar er hoeft niet altijd een probleem te spelen. Mogelijk wil je gewoon eens van gedachten wisselen over iets dat in je leven speelt, met iemand die de zaak eens van een andere kant bekijkt, en die je mogelijkheden laat ontdekken waar je uit jezelf niet op was gekomen. Ook dan ben je welkom.

 

Wil je in gesprek met mij, of wil je eerst wat meer informatie, bel me dan! Er is altijd de mogelijkheid van een telefonisch intakegesprek zodat we samen kunnen kijken of het klikt en of ik de juiste persoon voor je ben.